Markovo Vita Nova – новият комплекс от затворен тип.

/ / Новини

За проекта:

Markovo Vita Nova е новият жилищен комплекс от затворен тип в с.Марково, разположен в полите на Родопа Планина. Съчетава в себе си уюта и комфорта на дома и разполага с всичко необходимо, което ще превърне мечтата в реалност. Комплексът разполага с редови къщи и апартаменти, в които ще се влюбиш. Уют, спокойствие, чист въздух, лукс – всичко това в едно, и то точно в Markovo Vita Nova.

Фази на реализация:

Функционално, комлексът се реализира в 3 фази:
Първата фаза включва 2 жилищни блока с по 20 апартамента всеки и 8 големи къщи. Към момента всички сгради са довършени, въведени в експлоатация и населени.


Втората фаза е в процес на реализация. Тя се състои от 2 жилищни блока с по 20 апартамента всеки и 28 редови къщи, които се очаква да бъдат напълно готови и въведени в експлоатация поетапно – блоковете до 02.2022г., а редовите къщи от 12.2021г. до 2022г. Към момента обектите имат издаден акт 14, а строежът по довършването им продължава.


Третата фаза се състои от 28 редови къщи. Очаква се стартиране на строителството през средата на 2022г. За удобството и комфорта на живущите в комплекса, през третата фаза
е предвидено строителството да се извършва през отделна транспортна артерия, която е независима от тази, която се използва от обитателите на комплекса.

Редови къщи:

Очакват те просторни и луксозни редови къщи, с удивителна гледка към величието на планината и любимия Пловдив. В зависимост от твоите нужди, на разположение те очакват двуспални и триспални редови къщи. А какво е разположението им, можеш да видиш тук – РЕДОВИ КЪЩИ.

Цените започват от 694 евро на кв.м.

Къщите разполагат с прекрасен двор, който включва веранда и озеленена площ, и то цели 67 кв.м.

Обща площ, с включена веранда и тераса – 180.05 кв.м. Разпределението на двата етажа е следното:

Етаж 1 – 96.15кв.м.

Етаж 2 – 83.90 кв.м.

Погрижили сме се и за удобството на твоята кола, като сме осигурили гараж и паркомясто за всяко семейство – 13.43 кв.м.

Апартаменти:

В комплекса може да избираш между двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Разположението на всеки един от тях е удобно и просторно, а гледките – неописуеми. За да избереш твоя мечтан апартамент, можеш да разгледаш тук – АПАРТАМЕНТИ.

Цените започват от 599 евро на кв.м.

Удобства:

Комплекс Markovo Vita Nova предлага много зеленина, детски площадки, както и места за отдих и разходки, проектирани за пълноценното свободно време и почивка на своите обитатели. В допълнение към цялото преживяване е неповторимата гледката към града и планината. Ще останеш без думи…

Напълно изградената пътна инфраструктура дава възможност за лесен и бърз достъп до комплекса, който от своя страна разполага със собствена канализация, водоснабдяване и трафопост. Комплексът разполага с редица услуги и удобства, сред които се отличават многобройните паркоместа, достатъчни за всички жители и гости на комплекса; професионална поддръжка на общите части, състояща се от контролиран достъп за всички пешеходци и автомобили; градинар и домакин на пълен работен ден. За максимална сигурност ще бъде поставено 24 ч. видеонаблюдение.

Markovo Vita Nova е мястото, което ще превърне мечтания дом между града и планината в реалност. Следи ни за нова информация, новини и изненади около комплекса.

 

КОНТАКТНА ФОРМА

Имате въпрос? Задайте ни го!

НАГОРЕ